Så matchar du höga boots

Ett par höga stövlar eller boots fungerar lika bra till sommaren och vintern. Det som är bra med denna typ av skor är att de är väldigt enkla att styla. Du kan ha dem instoppade i ett par tajta jeans eller tillsammans med en kortare klänning. De är väldigt bra om du vill göra ett lite “coolare” intryck och inte vara så kvinnlig. Om du till exempel har en romantisk klänning är det väldigt häftigt att bryta av med ett par boots. Därför är det också en sko som fungerar lika bra till fest som till vardags.

Så stylar du dem till vardags

Boots fungerar som vi nämnde i ingressen väldigt bra till smalare jeans som du lätt kan stoppa ner i stöveln. Det håller värmen och ser väldigt välklätt ut. Är det höst eller vinter kan du gärna matcha med någon av många snygga tröjor som du hittar hos NA-KD. De har ett bra utbud av olika koftor, ribbstickade tröjor och klassiska hoodies. Dessutom har de låga priser så du har råd att köpa flera tröjor som kan matcha dina boots. Under sommaren kan du istället välja ett linne eller en t-shirt om du vill ha en avslappnad look.

Så stylar du dem till fest

Om du vill använda dina boots till fest kan du väldigt gärna välja ett par med lite högre klack. Det finns många boots som har en högre stilettklack vilket är snyggt och elegant. Se bara till att du klarar av att gå i dem under en hel dag eller kväll annars är det bättre att välja ett annat alternativ. De matchas gärna med en lite kvinnligare klänning om du vill blanda romantik med en mer edgy look. Du kan även kombinera dem med ett par korta shorts för en härligt rockig look. I detta fall får det gärna vara lite coola detaljer på stövlarna som nitar, spännen eller en dragkedja i en avvikande färg som silver eller guld.