Köp ett par Manolo Blahnik till festen genom att sälja guld

Är man kvinna och älskar skor, kanske man är intresserad av snygga märkesskor som ett par exklusiva högklackade Manolo Blahnik att glänsa i. Ska man på en större fest där man har en elegant dresscode, kan det vara roligt att kunna köpa sig just det där paret Manolo Blahnik man alltid drömt om! Ett par Manolo Blahnik kostar en del och har man inte råd, går det att lösa genom att sälja guld eller diamanter genom diamantbrev.se med snabba värderingar och utbetalningar.

Att sälja guld för snabba pengar

Har man guldsmycken och/eller diamantsmycken som man inte använder, kan man sälja dessa genom diamantbrev.se för en värdering och utbetalning. Fördelen med diamantbrev.se är att man också får pengar snabbt för smyckena eller till exempel guldklockor som man har. Genom diamantbrev.se kan man förverkliga drömmen om ett par lyxiga damskor eller annat man behöver och på diamantbrev.se köper man både guld och diamanter. Att sälja guld eller diamanter med diamantbrev.se är enkelt då man beställer hem ett säkert och förslutningsbart kuvert. Nästa steg är att skicka smycken, guldklockor eller diamanter med REK-brev för trygg leverans och snabb värdering. Den kunniga personalen på diamantbrev.se värderar efter vikt av guld samt karat och diamanter efter kvalitet och antal carat. Att sälja guld för att få mer pengar är en bra lösning när man bland annat vill vara fin till festen och köpa de högklackade drömskorna.

Pengar till drömskorna och gå rätt i högklackat

När man får snabba pengar genom diamantbrev.se kan man äntligen unna sig ett par äkta Manolo Blahnik till den kommande stora och glammiga festen! Är man lite ovan med högklackat, finns det smarta råd kring hur man går rätt i högklackat för en elegant och bekväm gång. Märkesskor som ett par Manolo Blahnik är bland annat omnämnda i den populära serien Sex and the City där en av huvudfigurerna Carrie Bradshaw fullkomligt älskar dessa skor. Ett par skor som dessa kan kosta uppåt en 8000-9000 kronor beroende på modell och design. Att då sälja guld genom diamantbrev.se kan ge mycket pengar beroende på vad det är för guldhalt och vikt, eller vilka typer diamanter man säljer.

När man använder diamantbrev.se får man fler fördelar när man ska sälja guld man har hemma eller kanske liggandes i bankvalvet. Har man guld som kommer upp i vikt av minst 100 gram, kan man få förmåner genom att anmäla sig genom en tjänst kallad 100 grams kunden. Det betyder att man får förmånen att få betalt med fem kronor mer per gram och försändelsen man skickar är försäkrad upp mot 50 000 kronor. På diamantbrev.se kan man enkelt och bekvämt med en guldräknare online, välja vikt i gram och karathalt och få ett direkt pris för vad man kan komma att få i pengar.